Cetakan Tabel

Halo, ayo konsultasi produk!

Cetakan Tabel

Cetakan Meja, Cetakan Meja Plastik sing bisa disetel Wis jelas manawa metode desain cetakan ora bisa memenuhi persyaratan pasar modern sing ganti kanthi cepet.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Cetakan Meja, Cetakan Meja Plastik sing bisa disetel

Cetha yen metode desain cetakan ora bisa memenuhi persyaratan pasar modern sing ganti kanthi cepet.

Papan asal  Zhejiang China
Jeneng merek  LD GAMBAR
Bahan Produk  PP / PE
Model Mbentuk  Injeksi
Jeneng  Plastik cetakan meja sing bisa disetel
Growong  Growong Single
Desain  3D utawa 2D
Jinis pelari  Pelari kadhemen / balapan panas
Bahan cetakan  P20 / 718/2738 lsp
Tembakan cetakan  500000-1juta nembak
Sample wektu  45-70 dina
Ketentuan pambayaran  TT / LC
Papan Asal Zhejiang, China (Daratan)
Jeneng Merek Aojie Mould
Mode Mbentuk Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk Plastik
Toleransi Mesin CNC 0,003 nganti 0,005mm
Bahan Inti & Rongga  P20, 718,2316 ...
Runner dijupuk  Pelari sing adhem utawa Panas
Urip cetakan  300.000 tembakan-500.000 tembakan.
Wektu siklus  30-50an
Wektu pangiriman  45-60 dina
Paket STANDAR Kayu Kayu
Pangiriman Liwat segara
Ukuran lan bentuk sing beda-beda miturut sarat sampeyan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Layanan apa sing sampeyan sediakake?
    A: We nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo produksi sampling lan produksi massal. Uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye cara ngubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim priksaan liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Ing RFQ, wenehake informasi lan data ing ngisor iki supaya bisa ngirim rega sing kompetitif adhedhasar sarat.a. Gambar 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, Informasi resin (Datasheet) CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) c) Syarat kuantitas taunan kanggo bagean

    P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto utawa foto bagean plastik kanthi dimensi lan bisa menehi solusi teknis. Kita bakal nggawe.

    P: Apa kita bisa njupuk conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge wiwitan produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan luar negeri, kepiye cara entuk informasi babagan proses pesenaku?
    A: Saben minggu, kita ngirim laporan kemajuan produksi minggon nganggo gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa sing dadi pimpinan sampeyan?
    A: Waktu produksi standar kanggo produksi jamur yaiku 4 minggu. Kanggo bagean plastik 15-20 dina gumantung karo jumlah.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka setoran pembayaran, saldo 50% bakal dibayar sadurunge dikirim. Kanggo jumlah sithik, kita nampa Paypal, Komisi Paypal bakal ditambahake ing urutan kasebut. Kanggo jumlah akeh, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye cara njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita mriksa bahan lan bagean. Sajrone produksi bagean, kita nindakake inspeksi kualitas lengkap 100%
    sadurunge dikemas lan nolak kabeh bagean sing ora sesuai karo standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita