banner
banner1
banner2
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Aojie Mould Co, Ltd ("AOJIE MOLD") minangka salah sawijining pabrikan cetakan utama sing ana ing Huangyan, provinsi Zhejiang - Kampung kelairan cetakan China. Kita khusus kanggo desain cetakan plastik, pabrik & adol. Produk kami kalebu cetakan suku cadang mobil, cetakan bagian motor & skuter, barang industri lan mouldetc produk rumah tangga.

AOJIE Mould minangka tim sing efisien lan duwe udakara 200 karyawan. Umume teknisi duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri cetakan. Kita liwati sertifikasi sistem mutu ISO9001.

kasus kita

acara studi kasus kita

  • Sawetara Aturan sing kudu diterusake ing desain nggawe form Plastik

    ndeleng liyane
  • CONFORM MOLDING INJECTION MOLDING INGKLAK PLASTIK KANGGO PEMBANGUNAN ING JAWAB

    ndeleng liyane
  • PENGARUH KUALITAS METODE KARYA PANAS KANG GAMPANG

    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 0+

    Penghargaan menang

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Cetakan kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Ana telung jinis utama teknik rekayasa permukaan cetakan
Cetakan nyukupi persyaratan kinerja proses
Kaluwihan lan kekurangan cetakan balapan panas ing cetakan injeksi
Udakara sepertiga output industri lan cetakan global diwenehake dening China
Faktor sing mengaruhi proses cetakan injeksi
ndeleng liyane