banner
banner1
banner2
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOULD") iku salah siji saka Produsèn jamur anjog dumunung ing Huangyan, provinsi Zhejiang-Mould Hometown China.We spesialis ing desain cetakan plastik, Pabrik & sales.Produk kita kalebu cetakan suku cadang mobil, cetakan suku cadang motor & Skuter, barang industri lan produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mould minangka tim sing efisien lan duwe sekitar 200 karyawan.Umume teknisi duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri cetakan.Kita lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

kasus kita

acara studi kasus kita

  • Sawetara aturan sing kudu ditindakake ing desain cetakan plastik

    ndeleng liyane
  • PLASTIK MOLD INJECTION MOLDING SESUAI DENGAN TENDA PENGEMBANGAN MASA DEPAN

    ndeleng liyane
  • PENGARUH KUALITAS KERJA HOT MOLD ING KINERJA

    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Taun Pengalaman

  • 0+

    Anugrah menang

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Cetakan kita akeh digunakakeInformasi paling anyar kita

Sawetara klasifikasi dashboard bagean mobil
Analisis proses manufaktur cetakan panel instrumen otomotif
Apa aku kudu mbayar manungsa waé kanggo ing Pabrik cetakan injeksi plastik?
Kepiye cara nyegah kumelun lan bledug nalika ngolah cetakan injeksi kothak woh?
Ngomong sawetara prinsip kanggo milih bahan kanggo cetakan bagean mobil
ndeleng liyane