Kabar

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • Maintenance recommendations for plastic injection moulds

    Rekomendasi pangopènan kanggo cetakan injeksi plastik

    Nalika milih mesin injeksi ngecor, volume injeksi maksimum, jarak efektif saka rod narik, ukuran instalasi saka jamur injeksi TPU ing cithakan, kekandelan jamur maksimum, kekandelan jamur minimal, stroke cithakan, mode injeksi, injeksi stroke...
    Waca liyane
  • Some classifications of auto parts dashboard

    Sawetara klasifikasi dashboard bagean mobil

    1. Tutup ndhuwur + Déwan awak ngisor Panel instrumen terstruktur iki biasane ngasilake macem-macem konfigurasi interior kanthi ngganti tekstur, warna, gandum lan bagean potong saka tutup ndhuwur.Tutup ndhuwur bisa disetel minangka tutup alus utawa tutup hard kaya sing dikarepake.Kanggo nyuda biaya, awak ...
    Waca liyane
  • Automotive instrument panel mould manufacturing process analysis

    Analisis proses manufaktur cetakan panel instrumen otomotif

    Amarga lokasi spasial sing unik, panel instrumen tambah akeh disebarake kanthi fungsi operasional sing ora mung nggambarake status nyopir dhasar kendaraan, nanging uga kontrol ventilasi, audio, AC lan cahya menehi keamanan lan kesenengan nyopir.Mulane, ...
    Waca liyane
  • What do I need to pay attention to in the manufacture of plastic injection moulds?

    Apa aku kudu mbayar manungsa waé kanggo ing Pabrik cetakan injeksi plastik?

    Kekandelan cetakan dinamis lan tetep cetakan injeksi plastik gumantung saka ukuran lan struktur bagean plastik.Ing asas, jamur tetep kudu cilik sabisa, nalika jamur dinamis kudu nglukis sabisa.Alesan utama kanggo nggawe cetakan tetep minangka cilik ...
    Waca liyane
  • How to prevent smoke and dust when processing fruit box injection moulds?

    Kepiye cara nyegah kumelun lan bledug nalika ngolah cetakan injeksi kothak woh?

    Karakteristik proses cetakan injeksi kothak woh yaiku kacepetan produksi luwih cepet lan luwih efisien, operasi nyata bisa ngrampungake teknologi otomatisasi, ana akeh klasifikasi, tampilan bisa saka prasaja nganti kompleks, lan spesifikasi bisa saka la ...
    Waca liyane
  • Tell you a few principles for choosing materials for auto parts moulds

    Ngomong sawetara prinsip kanggo milih bahan kanggo cetakan bagean mobil

    1) Kanggo nyukupi syarat kondisi kerja 1. Nyandhang resistance Nalika kothong wis deformed plastically ing growong saka cetakan bagean otomatis, loro mili lan minger sadawane lumahing growong, nyebabake gesekan abot antarane lumahing growong lan kothong. , akibate gagal...
    Waca liyane
  • Mould manufacturing at Aojie Mould Company

    Manufaktur cetakan ing Aojie Mould Company

    Ltd. dumunung ing Huangyan Mould City, Taizhou, Provinsi Zhejiang, yaiku "kutha asal saka cetakan ing China".Aojie Mould Company minangka pabrikan profesional sing duwe spesialisasi ing desain lan pabrik cetakan injeksi plastik ukuran gedhe lan medium lan plastik ...
    Waca liyane
  • Injection cooling requirements for plastic public chairs

    Syarat pendinginan injeksi kanggo kursi umum plastik

    Ing proses injeksi, suhu cetakan kursi umum plastik langsung mengaruhi jumlah produk plastik lan siklus injeksi, kinerja saben plastik beda-beda, syarat proses cetakan sing beda, suhu cetakan kursi umum plastik req ...
    Waca liyane
  • Manufacturing process of plastic toolbox injection mould

    Proses produksi cetakan injeksi kothak piranti plastik

    Prinsip pilihan saka lumahing parting Ing tataran desain cetakan kothak piranti, posisi lumahing parting kudu ditemtokake pisanan, lan banjur struktur jamur kudu milih.Apa pilihan saka lumahing parting cukup duwe pengaruh gedhe ing proses kualitas p ...
    Waca liyane
  • Design and maintenance of plastic injection moulds

    Desain lan pangopènan cetakan injeksi plastik

    Desain sistem cooling saka jamur injeksi punika karya relatif rumit, sing kanggo nimbang efek cooling lan uniformity saka cooling, nanging uga kanggo nimbang impact saka sistem cooling ing struktur sakabèhé saka jamur.Lokasi lan ukuran khusus sistem pendinginan yaiku ...
    Waca liyane
  • Manufacture and design of plastic dustbin moulds

    Pabrik lan desain cetakan tong sampah plastik

    Aojie Mould Co., Ltd. minangka produsen profesional cetakan tong sampah kanthi spesifikasi lan model sing beda-beda.Cetakan seri tong sampah (kalebu cetakan kothak sampah plastik, cetakan kothak sampah cilik, cetakan kothak sampah gedhe, cetakan kothak sampah perlindungan lingkungan, cetakan kranjang sampah, tras kluwarga ...
    Waca liyane
  • The structure of the mould slider (line position) is easy to understand for demoulding

    Struktur panggeser cetakan (posisi baris) gampang dingerteni kanggo demoulding

    Ing cetakan injeksi plastik, tumindak bukaan cetakan digunakake kanggo ngasilake tren gerakan relatif antarane tip dhukungan diagonal lan slider, supaya slider dibebasake saka pancing terbalik ing rong bentuk gerakan ing arah bukaan lan ing arah horisontal.Th...
    Waca liyane