Kabar

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • Teknologi pangolahan inti cetakan, insert, ndhuwur cenderung, slider lan bagean cetakan liyane

    1. The craftsperson compiles kertu Kerajinan Nalika nyusun kertu kerajinan, teknolog kudu nemtokake cadangan Processing, orientasi saka cadangan, syarat roughness lan prakara mbutuhake manungsa waé ing kertu Kerajinan ing rinci. Prinsip nulis kertu proses: Ing prem ...
    Waca liyane
  • Lumahing parting cetakan tliti ora diijini dipoles nganggo tangan. Kepiye carane entuk iki?

    Lumahing pemisahan cetakan sing diwenehake dening pabrikan cetakan kudu ora ana jejak polishing manual, lan akeh pabrik domestik ora bisa nyukupi syarat kasebut. Nyatane, umume cetakan mid-range (cilik lan medium) kudu nyukupi syarat kasebut. Persyaratan iki minangka salah sawijining ...
    Waca liyane
  • Rekomendasi kanggo pangopènan lan pangopènan jamur injeksi

    Terus saka artikel pungkasan, Aku bakal terus kanggo pirembagan bab bagean liya saka Rekomendasi kanggo injeksi jamur pangopènan lan pangopènan. 1. Nalika operasi godhong lan perlu mati sak wentoro, jamur kudu ditutup kanggo nyegah growong lan inti saka kang kapapar kanggo nyegah a ...
    Waca liyane
  • Saran babagan pangopènan lan pangopènan cetakan injeksi

    Dibandhingake karo cetakan liyane, cetakan injeksi duwe struktur sing luwih rumit lan tepat, lan syarat sing luwih dhuwur kanggo operasi lan pangopènan produk. Mula, ing kabeh proses produksi, panggunaan sing bener lan pangopènan sing ati-ati penting kanggo njaga produksi normal lan nambah t ...
    Waca liyane
  • Proses pangolahan cetakan

    Rincian pangolahan inti 1) Mesin kasar mabur enem sisi: ing mesin volume nduwurke tumpukan, toleransi vertikal lan paralelisme, ninggalake mecah 1.2mm. 2) Kanggo mecah atos lan panggilingan banyu gedhe, lumahing gedhe wis lemah pisanan, lan lumahing cilik wis lemah karo kumpulan kanggo e...
    Waca liyane
  • Aliran proses produksi cetakan

    Ora ketompo carane Komplek jamur punika, ing umum, aliran proses Manufaktur jamur Sejatine: review drawing → preparation materi → Processing → Processing basis jamur → Processing inti jamur → Processing elektroda → bagean jamur Processing → pengawasan → Déwan → jamur mabur → cetakan percobaan → ...
    Waca liyane
  • Ana ndhuwur miring ing panggeser cetakan. Apa sampeyan ndeleng struktur klasik iki?

    Arang banget kanggo ndeleng produk kanthi ndhuwur miring ing slider cetakan injeksi, lan struktur uga macem-macem. Aku bakal introduce mekanisme klasik karo ndhuwur miring ing panggeser, wus kanggo muter peran ing narik kawigaten gagasan. 1. Ide Desain Kanthi mekanisme blok geser biasa, s ...
    Waca liyane
  • Apa cara kanggo nambah umur jamur lan mecah cetakan?

    Cara nambah umur layanan jamur Kanggo pangguna, nambah umur layanan jamur bisa nyuda biaya stamping. Faktor-faktor sing mengaruhi umur layanan cetakan yaiku: 1. Jinis lan kekandelan materi; 2. Apa kanggo milih longkangan jamur cukup; 3. Struktur...
    Waca liyane
  • 7CrSiMnMoV api dipadamkan baja mati kerja dingin

    Standar: GB / T 1229-2000 1. Katrangan karakteristik 7CrSiMnMoV diarani CH-1. Iki minangka baja mati kadhemen sing digawe panas sing dikembangake dening Shougang Special Steel Company. Iki minangka jinis baja die anyar sing dikembangake lan digunakake ing negara-negara industri ing taun-taun pungkasan. Ciri-cirine yaiku...
    Waca liyane
  • Gunakake nglereni-kacepetan dhuwur kanggo nambah tingkat Manufaktur jamur

    Pangolahan cetakan minangka area gedhe ing ngendi teknologi pemotongan kacepetan dhuwur digunakake, lan cetakan plastik minangka bagean penting saka cetakan. Konsep nglereni kacepetan dhuwur Wiwit taun 1930-an, Salomon ketemu liwat eksperimen nglereni logam: ing proses nglereni logam, minangka kacepetan nglereni mundhak, ...
    Waca liyane
  • Ana telung jinis utama teknologi rekayasa permukaan cetakan

    Ing industri manufaktur mesin modern, industri cetakan wis dadi industri sing penting banget ing ekonomi nasional. Pangembangan akeh produk anyar gumantung banget marang teknologi manufaktur cetakan, utamane ing mobil, industri ringan, elektronik lan penerbangan. Iku ...
    Waca liyane
  • Mold meets syarat kinerja proses

    Manufaktur cetakan umume kalebu sawetara proses kayata forging, cutting, lan perawatan panas. Supaya kanggo mesthekake kualitas Manufaktur jamur lan ngurangi biaya produksi, materi kudu forgeability apik, machinability, hardenability, hardenability lan grindability;...
    Waca liyane