Sawetara aturan sing kudu ditindakake ing desain cetakan plastik

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Kanthi dandan terus-terusan saka industri manufaktur China, pangembangan industri nduweni fungsi liyane lan liyane ing produk plastik.Ana peraturan sing ketat babagan dimensi, spesifikasi lan toleransi produk.Desain cetakan plastik yaiku kanggo entuk manufaktur cetakan plastik.Minangka bagéyan penting saka kualitas, perancang kudu kasebut kanthi teliti, desain ukuran lan specifications saka jamur, lan uga nimbang masalah sing bisa kelakon ing desain lan proses Manufaktur, lan komprehensif nimbang rencana desain, supaya minangka kanggo nambah tingkat sukses desain. .

Mulane, dandan tingkat desain jamur iku pinunjul gedhe kanggo pangembangan industri Manufaktur plastik.Minangka desainer cetakan plastik, perlu aktif njelajah konsep lan metode desain anyar, nganalisa kanthi teliti masalah desain sing ditemoni, golek solusi supaya ora ana masalah.Dibaleni maneh, njupuk langkah-langkah efektif kanggo nambah efisiensi lan keilmuan desain cetakan, banjur ngatasi masalah kasebut, ningkatake efisiensi desain, ningkatake linuwih produk plastik, ningkatake keuntungan ekonomi produk.

Kanggo bagean kanthi tliti ukuran lan wujud sing dhuwur, para desainer kudu ngrancang kanthi ati-ati lan nyukupi syarat presisi.Wektu desain lan konsumsi energi biasane ora kurang saka p42.5;ukuran sakabèhé iku seragam.Proporsi bahan beton kudu cukup, lan proporsi sing paling apik bisa ningkatake impermeabilitas beton kanthi efektif.Retak kang kerep katon ing bangunan beton yaiku: retak suhu, retak susut, retak pemukiman, retak susut lan liya-liyane.Suhu dhuwur banget ing mangsa panas.Nalika solidifying beton, semprotan banyu ing wektu kanggo mesthekake yen lumahing katahan lembab.

Masalah utama sing ditemoni ing proses desain cetakan plastik ora cukup kanggo nggawe desainer nyimpang saka desain standar.Ing proses desain jamur, desainer jamur ora duwe aturan proses sing ketat lan peraturan sing jelas kanggo desain lan manufaktur cetakan.Mulane, tingkat desain sawetara desainer ora diukur kanthi standar sing manunggal.Kanthi panggunaan produk plastik sing luwih akeh lan luwih akeh, syarat akurasi produk plastik sing digunakake ing macem-macem kesempatan uga beda.