Sawetara aturan sing kudu ditindakake ing desain cetakan mbentuk plastik

Halo, ayo konsultasi produk!

Kanthi perbaikan industri manufaktur China sing terus-terusan, pangembangan industri duwe fungsi liyane ing produk plastik. Ana peraturan ketat babagan dimensi, spesifikasi lan toleransi produk. Desain cetakan plastik yaiku entuk manufaktur cetakan plastik. Minangka bagean penting ing kualitas, desainer kudu ngrancang ukuran lan spesifikasi cetakan kanthi tliti, lan uga nimbang masalah sing bisa kedadeyan ing proses desain lan manufaktur, lan kanthi lengkap nimbang skema desain, supaya bisa nambah tingkat desain sing sukses .

Mula, perbaikan level desain cetakan penting banget kanggo pangembangan industri manufaktur plastik. Minangka perancang cetakan plastik, sampeyan kudu kanthi aktif nemokake konsep lan metode desain anyar, kanthi tliti nganalisa masalah desain sing ditemokake, golek solusi kanggo ngindhari masalah. Bola-bali, njupuk langkah-langkah efektif kanggo nambah efisiensi lan keilmuan desain cetakan, lan banjur ngrampungake masalah, nambah efisiensi desain, nambah keandalan produk plastik, nambah keuntungan ekonomi produk.

Kanggo bagean kanthi ukuran lan bentuk presisi tinggi, para desainer kudu ngrancang lan tliti kanthi tliti. Wektu desain lan konsumsi energi biasane ora kurang saka p42.5; ukuran umume seragam. Proporsi bahan beton mesthine cukup, lan proporsi paling apik bisa nambah impermeabilitas beton kanthi efektif. Retakan sing asring katon ing bangunan beton yaiku: retakan suhu, retakan shrinkage, retakan pemukiman, retak shrinkage lan liya-liyane. Suhu banget ing musim panas. Nalika ngencengi beton, semprotake banyu ing wektu sing tepat kanggo mesthekake yen permukaan tetep lembab.

Masalah utama sing ditemokake ing proses desain cetakan plastik ora cukup kanggo nggawe desainer nyimpang saka desain standar. Ing proses desain cetakan, perancang cetakan ora duwe aturan proses sing ketat lan peraturan sing jelas kanggo desain lan manufaktur cetakan. Mula, level desain sawetara desainer ora diukur nganggo standar gabungan. Kanthi nggunakake produk plastik sing luwih akeh, syarat akurasi produk plastik sing digunakake ing macem-macem acara uga beda.