Cetakan Tong Sampah Injeksi Plastik

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cetakan Tong Sampah Injeksi Plastik

Aojie MOLD nggarap cetakan autotive kanggo OEM lan sawise cetakan pasar sales kaya cetakan bumper, cetakan grille, cetakan baterei, cetakan kain kafan penggemar, cetakan tank radiator lan liya-liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

AOJIE MOLD
Aojie duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing cetakan otomotif.Kita kerja sama karo produsen suku cadang mobil gedhe saka Eropa lan Amerika Utara.Perkakas khusus kita kalebu cetakan kanggo Bumper, Panel Pintu, bagian interior lan njaba lan cetakan lampu.

Supplier:
Tekstur: Mold-Tech Meantime, kita duwe cetakan dhewe kanggo nguji tekstur kanggo njamin akurasi.
Hotrunner: Synventive YUDO Moldmaster Husky.

Optimization JSL sistem aliran jamur karo supplier panas runner kita lan padha duwe jaminan global.Kita uga duwe kapasitas analisis Moldflow.
Baja: Akeh jinis baja impor, kayata Buderus, Assab, FINKL.

Pelanggan: Audi Jerman ;Jerman Mercedes-Benz ;BMW Jerman ;Volkswagen;HYUNDAI Korea ;Amérika GE.

Kaluwihan saka JSL
· Komunikasi pasien.Sajrone desain, kita ngerti panjaluk kabeh pelanggan liwat komunikasi sing luwih jero.
· Sistem kontrol kualitas sing ketat lan pengalaman profesional.
· Ngupaya kasampurnan.Sawise nyoba cetakan, kita bakal mriksa sampel karo CMM. Banjur ngowahi cetakan miturut panyuwunan pelanggan nganti wareg karo cetakan kita.
H0b3c76149c354e89905f48072a7e86eeh.png_.webp

Ha7c2e7b668b14aeabb8818ef83f91da4r.jpg_.webp

QQ截图20210118103052


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?
    A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

    P: Kepiye carane njaluk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

    Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?
    A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa leadtime sampeyan?
    A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap
    sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita