Cetakan Dustbin Injeksi Plastik

Halo, ayo konsultasi produk!

Cetakan Dustbin Injeksi Plastik

Aojie MOLD nggarap cetakan otomotif kanggo OEM lan cetakan pasar sales kaya cetakan bumper, cetakan grille, cetakan case baterai, cetakan kipas kain, cetakan tank radiator lan liya-liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aojie MOLD
Aojie duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing cetakan otomotif. Kita kerja sama karo pabrikan komponen mobil gedhe saka Eropa lan Amerika Utara. Alat khusus kalebu cetakan kanggo Bumper, Panel Panel, bagian interior lan eksterior lan cetakan lampu. 

Panyedhiya: 
Tekstur: Cithakan Teknologi Tekanan, kita duwe cetakan kanggo nyoba tekstur nganti akurasi jaminan. 
Hotrunner: Moldova YUDO Moldmaster Husky.  

Optimisasi sistem aliran cetakan JSL karo pemasok balap panas lan duwe jaminan global. Kita uga duwe kapasitas analisis Moldflow.  
Baja: Akeh jinis baja impor, kayata Buderus, Assab, FINKL. 

Pelanggan: Jerman Audi; Jerman Mercedes-Benz; Jerman BMW; Volkswagen; HYUNDAI Korea; GE Amerika. 

Kaluwihan saka JSL 
· Komunikasi pasien. Sajrone desain, kita ngerti kabeh panjaluk pihak liwat komunikasi sing luwih jero.
· Sistem kontrol kualitas sing ketat lan pengalaman profesional.
· Mupangat supaya sampurna. Sawise nyoba cetakan, kita bakal mriksa conto karo CMM. Banjur ngowahi cetakan miturut panjaluk pelanggan nganti wareg karo cetakan.
H0b3c76149c354e89905f48072a7e86eeh.png_.webp

Ha7c2e7b668b14aeabb8818ef83f91da4r.jpg_.webp

QQ截图20210118103052


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Layanan apa sing sampeyan sediakake?
    A: We nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo produksi sampling lan produksi massal. Uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye cara ngubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim priksaan liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Ing RFQ, wenehake informasi lan data ing ngisor iki supaya bisa ngirim rega sing kompetitif adhedhasar sarat.a. Gambar 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, Informasi resin (Datasheet) CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) c) Syarat kuantitas taunan kanggo bagean

    P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto utawa foto bagean plastik kanthi dimensi lan bisa menehi solusi teknis. Kita bakal nggawe.

    P: Apa kita bisa njupuk conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge wiwitan produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan luar negeri, kepiye cara entuk informasi babagan proses pesenaku?
    A: Saben minggu, kita ngirim laporan kemajuan produksi minggon nganggo gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa sing dadi pimpinan sampeyan?
    A: Waktu produksi standar kanggo produksi jamur yaiku 4 minggu. Kanggo bagean plastik 15-20 dina gumantung karo jumlah.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka setoran pembayaran, saldo 50% bakal dibayar sadurunge dikirim. Kanggo jumlah sithik, kita nampa Paypal, Komisi Paypal bakal ditambahake ing urutan kasebut. Kanggo jumlah akeh, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye cara njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita mriksa bahan lan bagean. Sajrone produksi bagean, kita nindakake inspeksi kualitas lengkap 100%
    sadurunge dikemas lan nolak kabeh bagean sing ora sesuai karo standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita