Cetakan Peti Industri Plastik

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cetakan Peti Industri Plastik

Cetakan Peti, Cetakan Peti Tutup Tutup Iki angel banget kanggo produk gedhe, sing minangka perwujudan daya saing inti kita.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Cetakan Peti, Cetakan Peti Tutup Tutup

Iki angel banget kanggo produk gedhe, sing minangka perwujudan daya saing inti kita.

Panggonan asal Zhejiang China
Jeneng merek cetakan LD
Bahan Produk PP /PE/
Model Wujud Injeksi
rongga Rongga tunggal
Desain 3D utawa 2D
Tipe pelari Pelari kadhemen / pelari panas
Bahan cetakan P20/718 / 2738 lsp
Mold shots 500000-1 yuta nembak
Wektu sampel 45-70 dina
Syarat-syarat pembayaran TT/LC
Panggonan Asal Zhejiang, China (Daratan)
Jeneng merek Cetakan Aojie
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk Plastik
Toleransi Mesin CNC 0,003 kanggo 0,005 mm
Bahan Inti & Rongga P20, 718,2316...
Runner dijupuk Kadhemen utawa Hot runner
Mold urip 300.000 poto-500.000 poto.
Wektu siklus 30-50s
wektu pangiriman 45-60 dina
Paket STANDARD kasus kayu
Pangiriman Miturut segara
Ukuran lan wujud sing beda-beda miturut kabutuhan sampeyan
049-300x3001
OIP-13
OIP-31

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?
    A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

    P: Kepiye carane njaluk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

    Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?
    A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa leadtime sampeyan?
    A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap
    sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita