Intro Perusahaan

Hello, teka kanggo takon produk kita!
1

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOULD") iku salah siji saka Produsèn jamur anjog dumunung ing Huangyan, provinsi Zhejiang --- Mould Hometown of China.We sing spesialisasine ing desain cetakan plastik, Pabrik & sales.Produk kita kalebu cetakan suku cadang mobil, cetakan suku cadang motor & Skuter, barang industri lan produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mould minangka tim sing efisien lan duwe sekitar 200 karyawan.Umume teknisi duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri cetakan.Kita lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

AOJIE MOLD nyakup area luwih saka 10000 meter persegi.Kita duwe peralatan pangolahan lan uji coba sing efisien, tepat, kalebu mesin panggilingan CNC kacepetan dhuwur, mesin ukiran CNC, Mesin cocog cetakan, Mesin Pengeboran Lubuk Jero, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Pengeboran, Mesin Penggiling, Mesin Pemotong Kawat, EDM, lan 10 set 300g-6300g Haiti mesin injeksi etc.
Nganti saiki, umume produk kita diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Oceania, Asia Timur Tengah meh 30 negara, kayata Amerika, Kanada, Jepang, Italia, Prancis, Korea, Rusia, Holland, Portugal, Australia , Iran, Indonesia, Spanyol, Yunani, Turki, Brasil, Meksiko, Kolombia, Vietnam, India, Nigeria, Thailand lan sapiturute.

Kerja tim, perjuangan kolektif, metu kabeh, lan nguber kesempurnaan.Semangat kerja sama tim-semut.Perjuangan kolektif-ulet profesionalisme.Mlaku kabeh metu-eksekusi tanpa alesan.Nguber kasampurnan——Nguber kasampurnan sing ora ana pungkasan kanggo nggawe cetakan lan desain.Kapercayan, Ketekunan lan Transendensi Semangat semut wis menehi ide kanggo miwiti bisnis, dene manufaktur cetakan wis menehi panggung kanggo miwiti bisnis.

tetep "Adhedhasar kejujuran, dikembangaké karo inovasi" minangka idea ngembangaken kita, adhering kanggo "ajining diri premier, customer pisanan" asas, njupuk tenet perusahaan "kualitas kanggo nggawe nilai, kualitas barang kontribusi kanggo masyarakat , AOJIE kanthi eksploitasi pasar domestik lan manca. , terus-terusan nguatake kesadaran merek, kesadaran kualitas, kesadaran pasar, Lan pengin nggawe kemajuan bebarengan karo tokoh saka macem-macem kalangan masyarakat.

AOJIE Mould ngajak sampeyan ngunjungi perusahaan kita lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo kita.