Intro Perusahaan

Halo, ayo konsultasi produk!
1

Aojie Mould Co, Ltd ("AOJIE MOLD") minangka salah sawijining pabrikan cetakan utama sing ana ing Huangyan, provinsi Zhejiang --- Kampung kelairan cetakan ing China. Kita khusus kanggo desain cetakan plastik, pabrik & adol. Produk kami kalebu cetakan suku cadang mobil, cetakan bagian motor & skuter, barang industri lan mouldetc produk rumah tangga.

AOJIE Mould minangka tim sing efisien lan duwe udakara 200 karyawan. Umume teknisi duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri cetakan. Kita liwati sertifikasi sistem mutu ISO9001.

AOJIE MOLD jembaré luwih saka 10000 meter persegi. Kita duwe peralatan pangolahan lan pengujian sing efisien, tepat, kalebu mesin penggilingan CNC kecepatan tinggi, mesin ukiran CNC, Mesin Pertandingan Cetakan, Mesin Pengeboran Lubang, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Bor, Mesin Penggilingan, Mesin Pemotong Kawat, EDM, lan 10 set 300g-6300g mesin injeksi Haitian lsp.
Nganti saiki, umume produk kita diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Oceania, Asia Timur Tengah meh 30 negara, kayata Amerika, Kanada, Jepang, Italia, Prancis, Korea, Rusia, Holland, Portugal, Australia , Iran, Indonesia, Spanyol, Yunani, Turki, Brasil, Mexico, Columbia, Vietnam, India, Nigeria, Thailand lan sapanunggalane.

Kerja tim, perjuangan kolektif, ngupayakake kabeh lan ngupayakake kesempurnaan. Semangat kerja sama kaya semut. Profesionalisme kolektif perjuangan sing kolektif. Goleki kabeh eksekusi tanpa alesan. Tindakake kesempurnaan —— Nggayuh kesempurnaan sing ora ana enteke kanggo nggawe lan ngrancang cetakan. Kepercayaan, Tekun lan Transendensi Semut wis menehi kita ide kanggo miwiti bisnis, dene manufaktur jamur menehi kita tahap kanggo miwiti bisnis.

tetep "Adas kejujuran, dikembangake kanthi inovasi" minangka ide sing berkembang, ngugemi prinsip "reputasi, pelanggan pertama", njupuk prinsip perusahaan "kualitas kanggo nggawe nilai, barang-barang berkualitas tinggi nyumbang kanggo masyarakat, AOJIE ngeksploitasi pasar domestik lan manca kanthi lengkap , terus-terusan ngiyatake kesadharan merek, eling kualitas, eling pasar, lan kepengin maju bebarengan karo para wong ing macem-macem kalangan masarakat.

AOJIE Mould ngajak sampeyan ngunjungi perusahaan lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo kita.