Cetakan lemari panyimpenan

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cetakan lemari panyimpenan

Cetakan Kabinet Laci Plastik, Unit tembok, Kabinet panyimpenan, cetakan kabinet laci Ao Jie Mould bakal seneng menehi penawaran lan layanan kanggo sampeyan.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Cetakan Lemari Panyimpenan

Bahan produk PP, PC, PS, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA dll.

Baja Inti & Rongga 718H, P20, NAK80, 2316

Kekerasan baja: HRC28-33

Mold Standar DME

Cavity Number siji utawa multi

Sistem Injeksi DIRECT GATE

PIN EJECTOR Sistem Ejector

Wektu Siklus 120S

Tooling lead time 120DAYS

Mold urip 500.000SHOTS

Jaminan Mutu ISO 9001

Detail Produk

Panggonan Asal Zhejiang, China (Daratan)
Jeneng merek Cetakan Aojie
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk Plastik
Toleransi Mesin CNC 0,003 kanggo 0,005 mm
Bahan Inti & Rongga P20, 718,2316...
Runner dijupuk Kadhemen utawa Hot runner
Mold urip 300.000 poto-500.000 poto.
Wektu siklus 30-50s
wektu pangiriman 45-60 dina
Paket STANDARD kasus kayu
Pangiriman Miturut segara
Ukuran lan wujud sing beda-beda miturut kabutuhan sampeyan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?
    A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

    P: Kepiye carane njaluk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

    Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?
    A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa leadtime sampeyan?
    A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap
    sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita