Apa sing bisa kita lakoni?

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Produk sing melu

Lingkup Bisnis utama kita

Cetakan sepeda motor: cetakan sepeda motor. cetakan bagian skuter. cetakan kereta dune. Cetakan ATV. cetakan gerobak dolanan dll.

Cetakan suku cadang mobil: cetakan bumper, cetakan dasbor, panel Pintu.

Cetakan barang industri: cetakan palet, cetakan peti, Cetakan Peti Bir, cetakan wadah cat, lsp.

Cetakan Komoditas: Cetakan Kursi, Cetakan Bangku, Cetakan Meja, Cetakan Ember, Cetakan Keranjang, Cetakan Wadah Panganan, Cetakan Kotak Panyimpenan, Cetakan Tong Sampah, lsp.

Desain cetakan

Dinas D&R

10 insinyur senior lan luwih saka 30 desainer teknis, didhukung dening tim desain profesional lan berpengalaman. Desainer kita apik kanggo ngrancang produk lan struktur cetakan anyar.

Peralatan pangolahan canggih

Sakabehe ing 64set saka peralatan

pangolahan recise kalebu Mesin Cetakan sing Cocok, Mesin Pengeboran Lubang Jero, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Pengeboran, Mesin Grinding, Mesin Pemotong Kawat, EDM, Mesin Ukiran Precise, Mesin Perencana Bubut, Mesin Pemotong Fly lan peralatan uji coba

Kontrol kualitas

Insinyur proyek tanggung jawab kanggo ngetutake pesenan kanthi lengkap

sertifikat ISO9001-2008 nganti pirang-pirang taun, kontrol kualitas sing ketat netepi syarat ISO, sawetara insinyur proyek senior sing tanggung jawab kanggo pangolahan alat cetakan, lan nderek pesenan pelanggan Kabeh pelacakan kanggo ngontrol kualitas cetakan lan ngatasi masalah ing wektu.

Layanan Proses

respon ing Email, telpon utawa fax

nyedhiyakake penawaran lan desain produk lan desain cetakan

komunikasi ing titik teknis ing wektu

Reporter Mingguan kanggo sampeyan babagan kemajuan mesin cetakan lan jadwal finishing cetakan

test jamur lan pangiriman sampel ing-wektu

Layanan sawise-sale

Garansi setaun wiwit tanggal pangiriman (kajaba kerusakan buatan manungsa amarga digunakake)

Ing babar pisan, yen customer nemokke masalah ing kualitas jamur, Aojie bakal njaga lan ngganti komponen tanpa biaya.

Insinyur sing berpengalaman bakal nyedhiyakake solusi teknis kabeh babagan masalah sing kedadeyan ing operasi cetakan pelanggan