Apa sing bisa ditindakake?

Halo, ayo konsultasi produk!

Produk sing Klebu

Lingkup Bisnis utama kita

Cithakan motor: motor mould. Bagean scooter moud.dune buggy mould. ATV mould. Cet gerobak dll.

Cetakan bagean otomatis: cetakan bumper, cetakan dashboard, Panel lawang.

Barang-barang industri cetakan: cetakan palet, cetakan peti, Cetakan Pelat Bir, cetakan wadhah cat, lsp.

Cetakan Komoditas: Cetakan Kursi, Cetakan Bangku, Cetakan Meja, Cetakan Ember, Cetakan Basket, Cetakan Wadah Pangan, Cetakan kothak Panyimpenan, Cetakan Dustbin, lsp.

Desain Mould

D & R dept

10 insinyur senior lan luwih saka 30 desainer teknis, didhukung dening tim desain profesional lan berpengalaman. Desainer kita apik ngrancang produk lan struktur cetakan anyar.

Peralatan pangolahan majeng

Babar pisan ing 64 peralatan

proses recise kalebu Mesin Cithakan Cithakan, Mesin Pengeboran Lubang Jero, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Pengeboran, Mesin Grinding, Mesin Pemotong Kawat, EDM, Mesin Ukiran Tepat, Mesin Perencanaan Lathe, Mesin Pemotong Fly, lan peralatan uji coba

Kontrol kualitas

Insinyur proyek tanggung jawab nuruti urutan kabeh

disertifikasi dening ISO9001-2008 suwene pirang-pirang taun, kontrol kualitas sing ketat tundhuk karo persyaratan ISO, sawetara insinyur proyek senior sing bertanggung jawab kanggo proses alat cetakan, lan ngetutake supaya pelanggan nglacak kabeh-babak kanggo ngontrol kualitas cetakan lan ngatasi masalah ing wektu.

Layanan Proses

nanggepi Email, telpon utawa faks

nyedhiyakake kuotasi lan desain produk lan desain cetakan

komunikasi ing poin teknis ing wektu

Reporter Mingguan babagan sampeyan babagan proses mesin cetakan lan jadwal ngrampungake cetakan

tes cetakan lan pangiriman conto pas wektune

Layanan Sawise Didol

Garansi setaun wiwit tanggal pangiriman (kajaba kerusakan buatan tangan)

Kanthi garansi, yen pelanggan nemoni masalah kualitas cetakan, Aojie kudu njaga lan ngganti komponen kanthi gratis.

Insinyur sing duwe pengalaman bakal menehi solusi teknis babagan masalah sing ana ing operasi cetakan pelanggan