Analisis Moldflow

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Kanggo cetakan gedhe, kayata cetakan bagean otomatis, Kita bisa nindakake analisis aliran cetakan sadurunge miwiti kerja.Sawise nganalisa aliran cetakan, kita mutusake gerbang lan struktur injeksi cetakan.Mulane, cetakan bisa rampung kanthi sukses lan lancar.

Laporan Analisis Moldflow - Pambuka Plastik

PP+EPDM+20% Talc MFR15(Kingfa Sci & Tech Co Ltd\AIP-2015)

1. Kapadhetan padhet

1,0476g/cm^3

7. Suhu leleh minimal

200,0 ℃

2. pasukan enggo bareng maksimum

0,25 Mpa

8. Suhu nyawiji maksimum

240,0 ℃

3. Tingkat enggo bareng maksimum

100000,00 1/s

9. Nyawiji suhu saran

220,0 ℃

4. Suhu pamisah

280 ℃

10. Suhu cetakan minimal

30,0 ℃

5. Transfer suhu

135.000000 ℃

11. Suhu cetakan maksimal

50,0 ℃

6. Suhu ejecter

130 ℃

12. Suhu jamur menehi saran

40,0 ℃

image001

Tujuan Analisis

Sasaran saka analisis CAE iku manily kanggo ndeleng yen, sak kabèh proses injeksi, meksa, suhu, distorsi cukup utawa ora. requement.Miturut pengalaman sugih kita ing pelari panas nggawe pengalaman lan asil referensi saka analisis jamur CAE, kita bakal nyedhiyani solusi injeksi paling apik.Kita nggunakake rincian sing diwenehake saka Kingfa Sci & Tech Co Ltd No AIP-2015 PP + EPDM + 20% Talc saka bank data Moldflow

Molding Katentuan dhasar

Istilah sing mili

Suhu cetakan

55,0 ℃

Suhu plastik

220,0 ℃

Wektu mili

4.9 S

kacepetan mili

800 cm3/s

Total area proyeksi:

5207 cm2

Syarat cooling

Suhu banyu pendinginan (Cavity)

25,0 ℃

Desain sistem feed

Vent

Isi wektu

Suhu Ngarep Aliran

Ejector shrinkage rate

distorsi produk

Tekanan ing V / Pswitchover

Indeks tandha shrinkage

Indeks tandha shrinkage

Parameter XYZ

Parameter XYZ

Saka analisis ndhuwur kita ngerti

Isi imbangan apik.

Tekanan pangisi maksimal yaiku 84Mpa, macem-macem babagan cetakan.

Malah suhu sadurunge mili Gelombang malah, ora pamblokiran, productsblock, produk karo baris welding line, dienggoni dening owah-owahan suhu jamur lan suhu materi.

Parameter liyane ana ing kisaran sing cukup.