Analisis Mouldflow

Halo, ayo konsultasi produk!

Kanggo cetakan gedhe, kayata cetakan bagean otomatis, Kita bisa nganalisa aliran cetakan sadurunge miwiti nggarap. Sawise analisis aliran cetakan, kita mutusake gerbang lan struktur injeksi cetakan. Mula, cetakan bisa rampung kanthi lancar lan lancar.

Laporan Analisis Moldflow - Pambuka Plastik

PP + EPDM + 20% Talc MFR15 (Kingfa Sci & Tech Co Ltd \ AIP-2015)

1. Kapadhetan padhet

1.0476g / cm ^ 3

7. Suhu leleh minimal

200.0

2. Kekuwatan nuduhake maksimal

0,25 Mpa

8. Suhu leleh maksimum

240.0

3. Tingkat nuduhake maksimal

100000,00 1 / s

9. Suhu suhu sing luwih entheng

220,0

4. Suhu sing dipasang

280

10. Suhu cetakan minimal

30.0

5. Suhu transfer

135,000000

11. Suhu cetakan maksimal

50.0

6.Suhu suhu

130 ℃

12. Suhu cetakan menehi saran

40.0

image001

Tujuan Analisis

Tujuan analisis CAE yaiku supaya bisa ndeleng manawa, sajrone proses injeksi, tekanan, suhu, distorsi wajar utawa ora. Yen ana welding tandha ing tampilan produk lan yen cocog. Yen kabeh produk bisa tekan panjaluk panggunaan klien. Miturut pengalaman sugih ing pengalaman nggawe balapan panas lan asil referensi saka analisis cetakan CAE, kita bakal menehi solusi injeksi paling apik. Kita nyathet rincian sing diwenehake saka Kingfa Sci & Tech Co Ltd Ora AIP-2015 PP + EPDM + 20% Talc saka bank data Moldflow

Mending Syarat Dhasar

Ketentuan mili

Suhu cetakan

 55.0

Suhu plastik

 220,0

Wektu mili

 4,9 S

Kacepetan mili

 800 cm3 / s

Total areal sing diproyeksikan :

 5207 cm2

Istilah keren

Suhu banyu adhem (growong)

 25.0

Desain sistem feed

Venture

Isi wektu

Suhu Ngarep Ngarep

Tingkat nyusut ejector

Distorsi produk

Tekanan ing V / Pswitchover

Indeks tandha nyusut

Indeks tandha nyusut

Parameter XYZ

Parameter XYZ

Saka analisis ing ndhuwur, kita ngerti

Ngisi keseimbangane apik.

Tekanan ngisi maksimal yaiku 84Mpa, kalebu sawetara cetakan.

Malah suhu sadurunge gelombang mili, gelombang, ora ana blok, blok produk, produk kanthi garis garis las, dirampungake kanthi suhu cetakan lan suhu material.

Parameter liyane kalebu ing sawetara sing cukup.