R&D

Hello, teka kanggo takon produk kita!
1
2

AOJIE makaryakke akeh teknisi profesional pinunjul kanggo mbangun pusat Teknologi.Kita minangka tim sing efisien.Kita duwe5 insinyur senior, luwih saka150 teknisi mumpuni, lan liwat30 perancang teknis.Kita nggunakake piranti lunak pangembangan majeng internasional (CATIA, UG, PRO/E) lan ngembangake produk, desain cetakan, analisis, pangolahan lan kontrol.Sukses lulus ISO9001, sertifikasi sistem mutu TS.

image010
image011
image012
image013
未命名 -2
未命名 -2

 Proses Desain Mould

1