R&D

Halo, ayo konsultasi produk!
1
2

AOJIE nggunakake akeh teknisi profesional sing hebat kanggo mbangun pusat Teknologi. Kita minangka tim sing efisien. Kita duwe 5 insinyur senior, luwih saka 150 teknisi sing mumpuni, lan liwat 30 desainer teknis. Kita nggunakake piranti lunak pangembangan tingkat lanjut internasional (CATIA, UG, PRO / E) lan ngembangake produk, desain cetakan, analisis, pangolahan lan kontrol. Nganti sukses ISO9001, sertifikasi sistem kualitas TS.

image010
image011
image012
image013
未命名 -2
未命名 -2

 Proses Desain Mould

1