Cetakan injeksi cetakan plastik cocog karo tren pangembangan ing mangsa ngarep

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Saiki tren masyarakat, pangembangan jamur cepet banget.Processing injeksi jamur plastik wis rumiyin tresna dening wong.Ing prospek pasar, masa depan bisa diarepake.Pabrik Mould Plastik Shandong Zheng manut karo perkembangan jaman, lan teknologie saya mundhak kanthi cepet.

Kahanan saiki pangembangan jamur injeksi kahanan saiki struktur produk industri jamur plastik China wis ngalami luwih saka setengah abad, lan wis nggawe kemajuan gedhe.Ing jamur gedhe, kita wis diprodhuksi 48 Inch werna layar gedhe cetakan injeksi Nihan plastik, 6.5kg mesin cuci kapasitas gedhe, jamur plastik lengkap, uga bumper mobil lan cetakan plastik dashboard integral.Ing babagan cetakan plastik presisi, kita wis bisa ngasilake bagean plastik lan cetakan kanggo kamera.Rongga cetakan gear modul cilik lan cetakan plastik.

Ing saiki, jamur runner panas wis mboko sithik popularized, lan luwih saka 20% wis digunakake ing sawetara pabrik.Padha biasane nggunakake panas internal utawa external panas peralatan runner panas, uga tingkat majeng donya kang angel tutup jarum peralatan runner panas.Tingkat majeng ing donya tutup jarum cetakan panas runner.Nanging, tingkat adopsi pelari panas umume kurang saka 10%, sing beda banget karo 50% nganti 80% ing luar negeri.

 Aplikasi CAD / CAE / CAM kanthi perkembangan industri ringan lan manufaktur mobil, desain cetakan wis akeh prihatin, lan nggawe industri.Nanging, industri jamur China iku lack of personel technical, macem-macem, kurang tliti, siklus Manufaktur cendhak, urip cendhak, short supply.Sawetara cetakan gedhe, kompleks lan kompleks ora bisa digawe dhewe.Mbutuhake jutaan lan puluhan yuta dolar kanggo ngimpor saka luar negeri saben taun, sing mbatesi pangembangan industri cetakan.Mulane, perlu kanggo ngembangake industri cetakan.Supaya kanggo nambah tingkat desain lan kemampuan Processing saka Enterprises jamur.Sistem CAD / CAE / CAM sing disaranake dening China Die & asosiasi jamur cocok kanggo Die & Mould Company lan industri die & cetakan nasional.

Sistem CAD / CAE / CAM kanggo desain cetakan lan mesin ora mbutuhake sistem sing gedhe banget, nanging mbutuhake syarat sing dhuwur ing sawetara aspek, kayata modeling permukaan lan mesin CNC telung sumbu.Sanajan sawetara sistem CAD / CAE / CAM manca duwe fungsi sing kuat kanggo modeling permukaan 3D, analisis unsur terhingga struktural, manufaktur dibantu komputer lan manajemen data produk, nanging larang lan angel ditanggung kanggo perusahaan umum.

stasiun Processing injeksi jamur plastik ing ngarep saka pangembangan kaping, ing gaya pembangunan saka angin, mangsa bisa samesthine.

5
4