Cetakan injeksi cetakan plastik sesuai karo tren pangembangan ing mbesuk

Halo, ayo konsultasi produk!

Saiki tren masarakat, pangembangan cetakan cepet banget. Proses injeksi cetakan plastik disenengi banget dening masarakat. Ing prospek pasar, mangsa ngarep bisa diarepake. Pabrik Cetakan Plastik Shandong Zheng cocog karo pangembangan jaman, lan teknologi nambah kanthi cepet.

Kahanan saiki pangembangan cetakan injeksi kahanan struktur produk saiki industri cetakan plastik China wis ngalami luwih saka setengah abad, lan nggawe kemajuan gedhe. Ing cetakan gedhe, kita ngasilake 48 Inch cetakan injeksi cangkang plastik warna gedhe, mesin cuci kapasitas gedhe 6,5kg, cetakan plastik lengkap, uga bumper mobil lan cetakan plastik dashboard integral. Ing babagan cetakan plastik presisi, kita wis bisa ngasilake bagean plastik lan cetakan kanggo kamera. Cithakan gir modul cilik lan cetakan plastik.

Saiki cetakan pelari panas wis dipopulerake kanthi sithik, lan luwih saka 20% digunakake ing sawetara pabrik. Biasane nggunakake peralatan pelari panas panas internal utawa panas eksternal, uga peralatan balap katup jarum angel tingkat canggih ing jagad. Cetakan cetakan jarum katup jarum tingkat canggih ing jagad iki. Nanging, tingkat adopsi pelari panas umume kurang saka 10%, sing beda banget karo 50% nganti 80% ing luar negeri.

 Aplikasi CAD / CAE / CAM kanthi pangembangan industri ringan lan manufaktur mobil kanthi cepet, desain cetakan wis akeh prihatin, lan mbentuk industri. Nanging, industri cetakan China ora duwe personel teknis, macem-macem, presisi rendah, siklus manufaktur cendhak, umure cekak, pasokan cekak. Sawetara cetakan gedhe, kompleks lan kompleks ora bisa diproduksi dhewe. Dibutuhake jutaan lan puluhan yuta dolar kanggo diimpor saka luar negeri saben taun, sing mbatesi pangembangan industri cetakan. Mula, penting banget kanggo ngembangake industri cetakan. Supaya bisa nambah level desain lan kemampuan ngolah perusahaan cetakan. Sistem CAD / CAE / CAM sing disaranake asosiasi China Die & cetakan cocog kanggo Perusahaan Die & Mould lan industri die & cetakan nasional.

Sistem CAD / CAE / CAM kanggo desain cetakan lan mesin ora mbutuhake sistem sing gedhe banget, nanging mbutuhake sarat sing dhuwur ing sawetara aspek, kayata pemodelan permukaan lan mesin CNC sumbu telung sumbu. Sanajan sawetara sistem CAD / CAE / CAM manca sing duwe fungsi pemodelan permukaan 3D, analisis elemen winates struktural, pabrikan kanthi pitulung komputer lan manajemen data produk, larang lan angel ditanggung perusahaan umum.

Stasiun pemrosesan injeksi cetakan plastik minangka prioritas pangembangan jaman, kanthi tren pangembangan angin, mbesuk bisa diarepake.

5
4