Warta industri

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • What are the ways to improve pallet die life and pallet die polishing?

    Apa cara kanggo nambah pallet die life lan pallet die polishing?

    Kanggo pangguna, nambah umur layanan cetakan pallet bisa nyuda biaya stamping.Faktor-faktor sing mengaruhi umur layanan cetakan pallet kaya ing ngisor iki: 1. Jinis material lan kekandelan;2. Apa kanggo milih reresik jamur cukup;3. Struktur cetakan tray;4. Apa...
    Waca liyane
  • Mold meets syarat kinerja proses

    Manufaktur cetakan umume melu sawetara proses kayata forging, nglereni, lan perawatan panas.Supaya kanggo mesthekake kualitas Manufaktur jamur lan ngurangi biaya produksi, materi kudu forgeability apik, machinability, hardenability, harde ...
    Waca liyane
  • Enem Prinsip Pemilihan Mold

    1. Nyandhang resistance Nalika kothong wis plastically deformed ing growong jamur, mili lan minger sadawane lumahing growong, nyebabake gesekan kasar antarane lumahing growong lan kothong, kang nimbulaké jamur gagal amarga nyandhang.Mulane, nganggo res ...
    Waca liyane
  • Produsen Otomotif Ing China

    Aojie nduweni jalur produksi sing maju lan sistem kontrol kualitas sing sampurna.Perusahaan punika Supplier profesional saka auto parts jamur ing China, adopts kelas donya CAD / CAM / sistem CAE;kabeh informasi ing jaringan lokal bisa diijolke lan dienggo bareng;nggawe cetakan karo CNC m ...
    Waca liyane
  • Telung Standar Kanggo Bahan Pamilihan Mold

    (1) Resistance korosi Nalika sawetara cetakan kayata cetakan plastik digunakake, amarga anané klorin, fluorine lan unsur liyane ing plastik, gas korosif sing kuwat kayata hci lan hf bakal dirampungake sawise digawe panas, sing bakal ngrusak permukaan. saka mol...
    Waca liyane
  • Telung Standar Kanggo Bahan Pamilihan Mold

    1. Nyandhang resistance Nalika kothong wis plastically deformed ing growong jamur, mili lan minger sadawane lumahing growong, nyebabake gesekan kasar antarane lumahing growong lan kothong, kang nimbulaké jamur gagal amarga nyandhang.Mulane, nganggo maneh ...
    Waca liyane