Warta industri

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Cetakan nyukupi persyaratan kinerja proses

    Pabrik cetakan umume nyakup sawetara proses kayata perawatan forging, cutting, lan heat heat. Kanggo mesthekake kualitas manufaktur cetakan lan nyuda biaya produksi, bahan kasebut kudu bisa ditempa, bisa diterusake kanthi gampang, hardenabilitas, harde ...
    Waca liyane
  • Enem Prinsip Pilihan Mould

    1. Resistensi nyandhang Nalika kothong cacat ing rongga cetakan, aliran kasebut banjur geser ing sadhuwure rongga, nyebabake gesekan kasar ing antarane rongga lan kothong, sing nyebabake cetakan gagal amarga rusak. Mula, nganggo res ...
    Waca liyane
  • Produsen Otomotif Ing China

    Aojie duwe lini produksi canggih lan sistem kontrol kualitas sing sampurna. Perusahaan iki minangka supplier profesional cetakan suku cadang mobil ing China, nganggo sistem CAD / CAM / CAE kelas dunia; kabeh informasi ing jaringan lokal bisa diijolake lan dituduhake; nggawe cetakan nganggo ...
    Waca liyane
  • Telung Standar Kanggo Bahan Pilihan Cetakan

    (1) resistensi korosi Nalika sawetara cetakan kayata cetakan plastik bisa digunakake, amarga ana klorin, fluorin lan unsur liyane ing plastik, gas korosif sing kuat kayata hci lan hf bakal dirampungake sawise digawe panas, sing bakal ngrusak permukaan saka mol ...
    Waca liyane
  • Telung Standar Kanggo Bahan Pilihan Cetakan

    1. Resistensi nyandhang Nalika kothong cacat ing rongga cetakan, aliran kasebut banjur geser ing sadhuwure rongga, nyebabake gesekan kasar ing antarane rongga lan kothong, sing nyebabake cetakan gagal amarga rusak. Mula, nganggo ...
    Waca liyane