Warta perusahaan

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Cetakan lebu

    Cetakan sampah plastik duwe sarat sing dhuwur banget. Umume, bahan PP perlindungan lingkungan umume digunakake, sing bisa ngasilake permukaan sing padhang banjur nyithak film lan perawatan liyane, sing dadi tong sampah sing paling dhuwur. Nanging kanggo nggawe tong sampah sing apik, dhisike, kualitas ...
    Waca liyane
  • Apa struktur mol plastik kasebut?

    Kanthi majune ilmu pengetahuan lan teknologi, pangembangan cetakan plastik cepet banget ing pirang-pirang panggonan. Cetakan plastik minangka alat sing cocog karo mesin cetakan plastik ing industri pamrosesan plastik kanggo menehi produk plastik konfigurasi lengkap lan dimensi sing tepat. Amarga ...
    Waca liyane
  • Panganggone cetakan injeksi sing bener

    Kepiye cara nggunakake cetakan injeksi kanthi bener? Aojie bakal mangsuli kanggo sampeyan! 1.Buka lan nutup kacepetan cetakan lan pangaturan proteksi voltase kurang Nalika cetakan injeksi dibukak utawa ditutup, ukum pangowahan kacepetan yaiku 3 tingkat kacepetan "lambat-cepet-alon". Ing proses nutup cetakan, supaya ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi cetakan injeksi

    Apa jinis cetakan injeksi sing bisa dipérang? Klasifikasi cetakan umum bisa dipérang dadi kategori ing ngisor:
    Waca liyane
  • Kualitas cetakan

    Kualitas cetakan Ing 11 taun kepungkur, Aojie Mould wis dadi salah sawijining perusahaan cetakan paling gedhe ing China. Sajrone 10 nganti 15 taun pisanan pangembangan industri cetakan China, perusahaan-perusahaan sing fokus ing kualitas cetakan lan manajemen mutu entuk pangembangan kanthi cepet. Aojie Mould ...
    Waca liyane
  • Teknologi Cetakan Plastik Anyar

    Ana sawetara prinsip dhasar kanggo milih baja cetakan. 30%, lan proporsi impor lan ekspor cetakan nganti 50 ~ 70%. Produk plastik Wis digunakake kanthi akeh lan nyedhiyakake cetakan plastik sing jembar banget. Kajaba iku, didhukung dening ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Baja Cetakan?

    Ana sawetara prinsip dhasar kanggo milih baja cetakan. A. Baja cetakan kudu memenuhi kondisi kerjane. 1. tahan abrasif. Nalika plastik mili ing rongga cetakan, bakal ana gesekan intensif ing antarane plastik lan permukaan rongga, lan luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Pelanggan Thailand Kunjungi Perusahaan Kita

    Pelanggan Thailand teka ing pabrik cetakan perusahaan kita kanggo nyoba cetakan, struktur eksternal, kinerja produk lan aspek liyane babagan kunjungan ing situs kanthi rinci, para pelanggan kepenak banget karo efek cetakan kasebut, perusahaan kita bakal nindakake kabeh sing bisa disiyapake lan ...
    Waca liyane
  • Sistem Kualitas

    Apa sing paling penting sajrone proses nggawe jamur? Apa bahan berkualitas? Master pengalaman utawa peralatan canggih? Ya, kabeh mau prelu, nanging sing luwih penting yaiku supaya kabeh proses miturut sistem mutu ....
    Waca liyane