Warta perusahaan

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • Automotive instrument panel mould manufacturing process analysis

    Analisis proses manufaktur cetakan panel instrumen otomotif

    Amarga lokasi spasial sing unik, panel instrumen tambah akeh disebarake kanthi fungsi operasional sing ora mung nggambarake status nyopir dhasar kendaraan, nanging uga kontrol ventilasi, audio, AC lan cahya menehi keamanan lan kesenengan nyopir.Mulane, ...
    Waca liyane
  • Tell you a few principles for choosing materials for auto parts moulds

    Ngomong sawetara prinsip kanggo milih bahan kanggo cetakan bagean mobil

    1) Kanggo nyukupi syarat kondisi kerja 1. Nyandhang resistance Nalika kothong wis deformed plastically ing growong saka cetakan bagean otomatis, loro mili lan minger sadawane lumahing growong, nyebabake gesekan abot antarane lumahing growong lan kothong. , akibate gagal...
    Waca liyane
  • Design of cooling system for injection mold

    Desain sistem pendinginan kanggo cetakan injeksi

    Sistem pendinginan cetakan injeksi, minangka bagian inti saka cetakan, penting banget kanggo kabeh cetakan injeksi.Sistem cooling njupuk adoh kabeh panas ditransfer saka plastik suhu dhuwur kanggo jamur minangka cepet sabisa, supaya minangka kanggo njaga suhu jamur ing ...
    Waca liyane
  • Meh kabeh cetakan duwe masalah ukuran jamur sajrone ngecor injeksi, lan cetakan injeksi ora ana sing istiméwa.Pembentukan ukuran jamur ing cetakan injeksi umume amarga sisa aditif, lan mesthi ana alasan liyane.Dadi, apa jinis skala cetakan sing luwih umum?Ing pasuryan ...
    Waca liyane
  • Enggo bareng dina: Panyebab umum deformasi perawatan panas pers quenching mati baja

    Pencet quenching kanggo nyeleh workpiece kanggo quenched ing khusus quenching penet mati, lan nalika nglamar pasukan external, penet sprays quenching lenga (pencet wis tutup lenga kanggo nutupi workpiece lan die) kanggo quench workpiece, The die saka mesin press dipérang dadi upp ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngrancang cetakan kompleks siku mobil?

    A jamur automobile Komplek bisa dimangertèni minangka mekanisme jamur Komplek lan tumindak, utawa bisa dingerteni minangka jamur gedhe, coexistence saka macem-macem struktur, lan kangelan desain dhuwur.Dina iki, aku bakal nerangake kanggo sampeyan, ayo dideleng!Produk siku otomotif, yaiku p...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan saka cetakan kabutuhan saben dina

    Cetakan kabutuhan padinan minangka piranti sing umum digunakake kanggo ngasilake macem-macem kabutuhan saben dina.Padha luwih umum ing sawetara manufaktur kabutuhan saben dina.Kathah kabetahan padintenan ingkang dipunginakaken masarakat dipunolah kanthi cetakan.Sampeyan mung kudu nyetel bahan miturut proporsi lan dir ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka cetakan kothak turnover

    Sifat mekanik sing apik: Struktur khusus cetakan kothak omset plastik nduweni sifat mekanik sing apik kayata kateguhan, impact, kekuatan tekan, nyerep kejut, kaku, lan mlengkung.Bahan entheng: Kothak puteran plastik duwe prope mekanik sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Produksi Turnover Box Mould

    Carane nggawe sepasang cetakan kothak turnover?Pilih baja sing tepat kanggo basis cetakan lan rongga inti.Contone, yen sampeyan pengin gawé sepasang cetakan kothak turnover, sampeyan kudu nggunakake hardened baja wis hardened minangka cithakan, banjur pilih bagean standar jamur cocok.Kapindho, kekerasan ...
    Waca liyane
  • Pilihan bahan lan aplikasi produk plastik

    Produk plastik minangka produk sing paling akeh digunakake ing masyarakat saiki.Dheweke ora bisa dipisahake saka partisipasi plastik ing konsumsi konsumen, produksi industri lan pertanian, peralatan rumah tangga, konstruksi layanan umum, lan industri militer.Desainer asring nglampahi ...
    Waca liyane
  • Corporate Culture——Taizhou Aojie Mould Co., Ltd.

    Budaya Perusahaan——Taizhou Aojie Mould Co., Ltd.

    Zhejiang Taizhou Aojie Mould Co., Ltd. dumunung ing Huangyan, sing dikenal minangka "Kutha Asal Molds ing China" lan "Kutha Asal Tangerines ing China" ing pesisir Segara China Timur sing ayu lan sugih.Perusahaan kita minangka perusahaan produksi: bagean plastik otomotif mol ...
    Waca liyane
  • EU promosiaken teknologi injeksi warna bionik

    Orisinalitas teknologi warna bionik tanpa pigmen asale saka kupu-kupu biru sing mencorong alam (Blue Merpho Butterfly).Amarga tekstur nano-struktur tartamtu ing permukaan swiwi kupu, miturut tumindak sinar srengenge, warna sing beda-beda, utamane nada biru, appe ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3