Pengaruh kualitas kerja panas cetakan ing kinerja

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Kualitas kerja panas cetakan duwe pengaruh gedhe ing kinerja lan umur layanan cetakan.Ing urip lan karya nyata, bengkel cetakan kita mbutuhake perbaikan terus-terusan ing desain lan produksi macem-macem cetakan, lan bakal ana masalah ing operasi tartamtu.Kita bakal ngrembug lan ngganti masalah ing nggunakake cetakan stamping karo manufaktur jamur Shenzhen

Ewah-ewahan bentuk quenching lan retak saka bagean kerja saka jamur lan fraktur awal ing proses nggunakake kabeh related kanggo proses kerja panas saka jamur.

(1) Proses Forging, sing minangka link penting ing proses manufaktur bagean kerja mati.Kanggo cetakan baja alat paduan dhuwur, syarat teknis kanggo struktur metalografi kayata distribusi karbida biasane diterusake.Kajaba iku, sawetara suhu forging kudu dikontrol kanthi ketat, spesifikasi pemanasan sing bener kudu dirumusake, metode gaya penempaan sing bener kudu diadopsi, lan pendinginan sing alon utawa annealing pas wektune kudu diadopsi.

(2) Siapke perawatan panas.Miturut macem-macem bahan lan syarat bagean kerja mati, pangolahan perawatan panas pra kayata annealing, normalizing utawa quenching lan tempering kudu diadopsi kanggo nambah microstructure, ngilangke cacat microstructure forging kosong lan nambah teknologi Processing.Sawise perawatan panas persiapan sing tepat, cementite sekunder jaringan utawa karbida rantai bisa diilangi, karbida bisa spheroidized lan olahan, lan keseragaman distribusi karbida bisa ditingkatake.Kanthi cara iki, kualitas quenching lan tempering bisa dijamin lan umur layanan die bisa ditingkatake.

(3) Ngombe lan ngobong.Iki minangka link kunci ing perawatan panas jamur.Yen overheating occurs sak quenching lan dadi panas, workpiece ora mung bakal nimbulaké brittleness luwih, nanging uga gampang njalari ewah-ewahan bentuk lan retak sak cooling, kang bakal mengaruhi urip layanan mati.Sajrone quenching lan dadi panas saka die, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo nyegah oksidasi lan decarburization.Spesifikasi proses perawatan panas kudu dikontrol kanthi ketat.Yen kahanan ngidini, perawatan panas vakum bisa digunakake.Sawise quenching, iku kudu tempered ing wektu, lan pangolahan tempering beda kudu diadopsi miturut syarat technical.

(4) Stress relief anil.Die digunakake bagean kudu dianggep karo kaku relief annealing sawise mesin atos kanggo ngilangke kaku internal disebabake mesin atos, supaya minangka kanggo supaya ewah-ewahan bentuk gedhe banget lan retak disebabake quenching.Kanggo cetakan kanthi presisi dhuwur, perawatan tempering relief stres dibutuhake sawise nggiling utawa mesin listrik, sing cocog kanggo nyetabilake presisi cetakan lan ningkatake umur layanan.