Pengaruh cetakan kualitas kerja sing apik kanggo kinerja

Halo, ayo konsultasi produk!

Kualitas kerja cetakan sing panas duwe pengaruh gedhe ing kinerja lan umur cetakan. Ing gesang nyata lan karya, lokakarya cetakan kasebut mbutuhake perbaikan desain lan produksi macem-macem cetakan terus-terusan, lan bakal ana masalah ing operasi tartamtu. Kita bakal ngrembug lan ngganti masalah panggunaan cetakan stempel karo pabrikan cetakan Shenzhen

Deformasi quenching lan retak bagean kerja cetakan lan fraktur awal proses panggunaan kabeh ana gandhengane karo proses kerja cetakan sing panas.

(1) Proses penempaan, sing dadi link penting ing proses manufaktur bagean kerja mati. Kanggo cetakan saka baja alat paduan sing dhuwur, persyaratan teknis kanggo struktur metallographic kayata distribusi karbida biasane dikatutake. Kajaba iku, kisaran suhu penempaan kudu dikontrol kanthi ketat, spesifikasi pemanasan sing bener kudu dirumusake, cara gaya penempaan sing bener kudu diadopsi, lan pendinginan sing alon utawa annealing wektu sing tepat sawise penempaan kudu diadopsi.

(2) Siapke kanggo perawatan panas. Miturut macem-macem bahan lan syarat bagean sing digunakake, proses perawatan sadurunge panas kayata anil, normalisasi utawa quenching lan tempering kudu diadopsi kanggo ningkatake mikrostruktur, ngilangi cacat mikrostruktur penempaan kosong lan ningkatake teknologi pangolahan. Sawise perawatan panas persiyapan sing tepat, semen sekunder jaringan utawa karbida rantai bisa diilangi, karbida bisa spheroidisasi lan disaring, lan keseragaman distribusi karbida bisa dipromosekake. Kanthi cara iki, kualitas quenching lan tempering bisa dijamin lan umur layanan wong mati bisa ditambah.

(3) Quenching lan tempering. Iki minangka link utama kanggo perawatan cetakan panas. Yen overheating ana sajrone quenching lan dadi panas, bahan kerja ora mung bakal nyebabake brittleness luwih gedhe, nanging uga gampang nyebabake deformasi lan retak nalika adhem, sing bakal nyebabake umur layanan wong mati. Sajrone quenching lan panas saka die, kudu diwenehi perhatian khusus kanggo nyegah oksidasi lan dekarburisasi. Spesifikasi proses perawatan panas kudu dikontrol kanthi ketat. Yen kahanan ngidini, perawatan panas vakum bisa digunakake. Sawise mateni, kudu ditrapake wektu, lan proses tempering sing beda kudu dianut miturut syarat teknis.

(4) Annealing relief stres. Bagian kerja sing kudu mati kudu diolah nganggo annealing relief stres sawise mesin kasar kanggo ngilangi stres internal sing disebabake dening mesin kasar, supaya ora ana deformasi lan retakan sing gedhe banget amarga mati. Kanggo cetakan kanthi presisi tinggi, perawatan tempering stres dibutuhake sawise mecah utawa mesin listrik, sing kondusif kanggo nyetabilake cetakan cetakan lan ningkatake umur layanan.