Mould Produk Industri

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Plastic Industrial Crate Mould

    Cetakan Peti Industri Plastik

    Cetakan Peti, Cetakan Peti Tutup Iki angel banget kanggo produk gedhe, sing minangka wujud daya saing inti.
  • Plastic Tool Box Mold

    Cetakan Kothak Alat Plastik

    Cetakan Kothak Alat Plastik Tim manajemen duwe semangat sing apik, seneng sinau, lan duwe semangat pionir sing kuat.
  • Custom Plastic Injection Bucket Mould

    Cetakan Ember Injeksi Plastik Kustom

    Cetakan Ember Injeksi Plastik Khusus, Kita minangka produsen cetakan luwih saka 24 taun lan mesthi nawakake produk sing dipercaya lan layanan sing apik.
  • Single Faced Plastic Pallet Mould

    Cetakan Pallet Plastik Wajah Tunggal

    Mould Pallet Plastik Wajah Tunggal, Pancen angel dingerteni rasionalitas desain sistem casting mung kanthi pengalaman insinyur cetakan.
  • Beer Crate Mould

    Cetakan Peti Bir

    Pasokan Bahan Cetakan Peti Bir: Ukuran PP / PE # Layanan OEM / ODM # Rincian Pengepakan: Kotak Pengiriman Port kayu: guangzhou
  • Auto Crate Mould

    Auto Crate Mould

    Basis Produksi Bagian Otomatis China "lan" Basis Bagian Otomatis China lan Motor ". Mould Aojie minangka pabrikan cetakan plastik sing tanggung jawab, sing khusus nggawe, ngrancang, nggawe lan ngolah macem-macem cetakan plastik ukuran medium utawa Crate Crate kanggo loro-lorone internasional
  • Agricultrial Crate Mould

    Cetakan Peti Agrikultrial

    Cetakan Peti Agrikultrial, Plastik Wadah Plastik Wadah Dhuwur / Cetakan Injeksi Peti, profesional nggawe macem-macem ukuran wadhah plastik. Kanggo njaga cetakan injeksi tekanan dhuwur kanthi cetakan dawa, kita nggunakake 2738 baja.