Pitakonan

Hello, teka kanggo takon produk kita!

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?

A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?

A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

P: Kepiye carane njaluk kutipan?

A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?

A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?

A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?

A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

P: Apa leadtime sampeyan?

A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?

A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap

sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?