Hubungi Kita

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Aojie Mould Co.,Ltd.

alamat

No. 45, Jalan Beiyuan,

Zona Pangembangan Ekonomi

Telpon

15962623597

13382857781

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu,Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita