Cetakan Lemari Organizer sing bisa dilipat

Halo, ayo konsultasi produk!

Cetakan Lemari Organizer sing bisa dilipat

Laci Kabinet Laci Plastik, Satuan Dinding, Lemari Penyimpanan Ao Jie Mould bakal seneng nyedhiyakake penawaran lan layanan kanggo sampeyan. Kapasitas produksi: Desain cetakan, gambar lan manufaktur bisa ditindakake miturut gambar 2D, gambar 3D utawa conto padhet.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Plastik Laci Cetakan

Bahan produk PP, PC, PS, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA lsp.
Inti & Rongga Steel 718H, P20, NAK80, 2316
Kekerasan baja: HRC28-33
DME Standar Cetakan
Rongga Nomer siji utawa multi
Sistem Injeksi GATE LANGSUNG
Sistem Ejector PIN EJECTOR
Wektu Siklus 120S
Alat timbal wektu 120DAYS
Umur cetakan 500.000SHOTS
Jaminan kualitas ISO9001

Kauntungan Kita

1. kualitas dhuwur

2. Rega sing wajar

3. Nalika ngirim wektu

4. Layanan purna jual sing apik

5. Kontrol kualitas sing ketat

6. Kabeh cetakan otomatis / manual.

Menehi tanggepan In-time babagan surat, telpon utawa faks

Pasang wektu desain kuotasi lan cetakan

Komunikasi tepat waktu babagan poin teknis

Ing wektu ngirim gambar kanggo proses mesin cetakan lan jadwal ngrampungake cetakan

Tes cetakan pas wektune lan pangiriman conto

Pangiriman cetakan pas wektune.

Rincian Produk

Papan Asal Zhejiang, China (Daratan)
Jeneng Merek Aojie Mould
Mode Mbentuk Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk Plastik
Toleransi Mesin CNC 0,003 nganti 0,005mm
Bahan Inti & Rongga  P20, 718,2316 ...
Runner dijupuk  Pelari sing adhem utawa Panas
Urip cetakan  300.000 tembakan-500.000 tembakan.
Wektu siklus  30-50an
Wektu pangiriman  45-60 dina
Paket STANDAR Kayu Kayu
Pangiriman Liwat segara
Ukuran lan bentuk sing beda-beda miturut sarat sampeyan
plastic-storage-cabinet-mould030697894211
0412-300x3001
R6c9c77fac322bbb44ba8216c5ad991ba1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Layanan apa sing sampeyan sediakake?
    A: We nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo produksi sampling lan produksi massal. Uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye cara ngubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim priksaan liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Ing RFQ, wenehake informasi lan data ing ngisor iki supaya bisa ngirim rega sing kompetitif adhedhasar sarat.a. Gambar 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, Informasi resin (Datasheet) CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) c) Syarat kuantitas taunan kanggo bagean

    P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto utawa foto bagean plastik kanthi dimensi lan bisa menehi solusi teknis. Kita bakal nggawe.

    P: Apa kita bisa njupuk conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge wiwitan produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan luar negeri, kepiye cara entuk informasi babagan proses pesenaku?
    A: Saben minggu, kita ngirim laporan kemajuan produksi minggon nganggo gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa sing dadi pimpinan sampeyan?
    A: Waktu produksi standar kanggo produksi jamur yaiku 4 minggu. Kanggo bagean plastik 15-20 dina gumantung karo jumlah.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka setoran pembayaran, saldo 50% bakal dibayar sadurunge dikirim. Kanggo jumlah sithik, kita nampa Paypal, Komisi Paypal bakal ditambahake ing urutan kasebut. Kanggo jumlah akeh, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye cara njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita mriksa bahan lan bagean. Sajrone produksi bagean, kita nindakake inspeksi kualitas lengkap 100%
    sadurunge dikemas lan nolak kabeh bagean sing ora sesuai karo standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita