Cetakan Peti Bir

Halo, ayo konsultasi produk!

Cetakan Peti Bir

Pasokan Bahan Cetakan Peti Bir: Ukuran PP / PE # Layanan OEM / ODM # Rincian Pengepakan: Kotak Pengiriman Port kayu: guangzhou


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Amarga struktur bir Crate luwih rumit, kita nggunakake sisipan tembaga beryllium kanggo nyepetake wektu adhem lan struktur narik digunakake sajrone injeksi. Amarga kothak bir minangka bagean kosmetik, ewah-ewahan bentuk plastik peti peti dadi cilik kanggo ngrakit cetakan sing cocog. Mesthi ora ana gerbang utawa jejak pin ejeksi ing permukaan plastik.

Tembok cetakan peti bir mbutuhake daya tarik inti lan nggunakake struktur barking Ha ing Papat sisi. Ing produksi, kadang wedges haw banget kenceng, uga peti bir tetep ana ing garis sing ora diklasifikasikake lan angel dienggo. Kanggo ngatasi masalah iki, kita nggawe Ha barking kanthi narik pancing ing wektu sing padha.

Jeneng barang: Mould Crate Beer
Materi: PP / PE
Ukuran #
Layanan OEM / ODM #
Wektu timbal: 25-55 dina sawise setor
Rincian Paket: kothak kayu
Syarat Pembayaran & Pengiriman Syarat pembayaran: T / T (deposit 30%, 70% sadurunge dikirim)
Pelabuhan Pengiriman: guangzhou


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Layanan apa sing sampeyan sediakake?
    A: We nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo produksi sampling lan produksi massal. Uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye cara ngubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim priksaan liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Ing RFQ, wenehake informasi lan data ing ngisor iki supaya bisa ngirim rega sing kompetitif adhedhasar sarat.a. Gambar 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, Informasi resin (Datasheet) CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) c) Syarat kuantitas taunan kanggo bagean

    P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto utawa foto bagean plastik kanthi dimensi lan bisa menehi solusi teknis. Kita bakal nggawe.

    P: Apa kita bisa njupuk conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge wiwitan produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan luar negeri, kepiye cara entuk informasi babagan proses pesenaku?
    A: Saben minggu, kita ngirim laporan kemajuan produksi minggon nganggo gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa sing dadi pimpinan sampeyan?
    A: Waktu produksi standar kanggo produksi jamur yaiku 4 minggu. Kanggo bagean plastik 15-20 dina gumantung karo jumlah.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka setoran pembayaran, saldo 50% bakal dibayar sadurunge dikirim. Kanggo jumlah sithik, kita nampa Paypal, Komisi Paypal bakal ditambahake ing urutan kasebut. Kanggo jumlah akeh, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye cara njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita mriksa bahan lan bagean. Sajrone produksi bagean, kita nindakake inspeksi kualitas lengkap 100%
    sadurunge dikemas lan nolak kabeh bagean sing ora sesuai karo standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita