Cetakan Peti Bir

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cetakan Peti Bir

Pasokan Bahan Cetakan Peti Bir: Ukuran PP/PE # Layanan OEM/ODM # Rincian Kemasan: kotak kayu Pelabuhan Pengiriman: Guangzhou


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Amarga struktur Peti bir luwih rumit, kita nggunakake sisipan tembaga beryllium kanggo nyepetake wektu pendinginan lan struktur narik digunakake sajrone injeksi.Wiwit kothak bir minangka bagean kosmetik, deformasi bagean plastik peti bir kudu cilik kanggo entuk perakitan cetakan sing trep.Mesthine ora ana gerbang utawa jejak pin ejeksi ing permukaan bagean plastik.

Tembok jamur peti bir mbutuhake inti narik lan nggunakake struktur babakan Ha ing papat sisih.Ing produksi, kadhangkala wedge haw banget nyenyet, uga peti bir tetep ing baris part unclassified lan angel kanggo demoulding.Kanggo ngatasi masalah iki, kita nggawe Ha barking karo pancing narik metu ing wektu sing padha.

Jeneng barang: Bir Crate Mould
Bahan: PP/PE
Ukuran #
Layanan OEM/ODM #
Wektu timbal: 25-55 dina sawise simpenan
Rincian kemasan: kotak kayu
Ketentuan Pembayaran & Pengiriman Syarat pembayaran: T / T (deposit 30%, 70% sadurunge kirim)
Pelabuhan Pengiriman: Guangzhou


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?
    A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

    P: Kepiye carane njaluk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

    Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?
    A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa leadtime sampeyan?
    A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap
    sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita