Mold Parts Mobil

Hello, teka kanggo takon produk kita!
  • Door panel mould manufacturer of china

    Produsen cetakan panel lawang saka china

    OEM Kustomisasi cetakan panel pintu otomatis, produsen cetakan panel pintu suku cadang mobil saka china.Luwih saka 500 cetakan bagean automptive diekspor menyang luwih saka 20 negara saben taun, babagan rega cetakan panel lawang, bahan, ukuran, gambar, pabrik, hubungi kita kanggo ngerti.
  • Auto instrument board mould

    Cetakan papan instrumen otomatis

    Cetakan dashboard, cetakan panel instrumen mobil cetakan papan instrumen mobil cetakan tutup dashboard mobil OEM
  • Automobile Grille Plastic Injection Mould

    Cetakan Injeksi Plastik Mobil Grille

    Sugeng rawuh ing pesenan Cetakan Injeksi Plastik Grille Mobil sing disesuaikan, Cetakan Injeksi Panggangan Panggangan Depan Mobil.
  • Front and back auto bumper mould

    Cetakan bumper otomatis ngarep lan mburi

    Aojie Mould wis nyuplai cetakan bemper otomatis ngarep, cetakan bemper otomatis mburi lan cetakan panggangan otomatis menyang produsen mobil sing beda-beda.Kanthi nambah panyuwunan pelanggan kanggo permukaan cetakan bemper mobil, struktur permukaan njaba ora bisa nyukupi kabutuhan pasar.
  • Auto Parts Casting Mould

    Auto Parts Casting Mould

    Cetakan injeksi plastik pemasok China kanggo bagean mobil / bagean mobil / cetakan cetakan bagian mobil plastik / Cetakan Parts Otomatis Kita minangka organisasi terkemuka ing industri kanggo nyedhiyakake klien kualitas paling apik saka Auto Parts Casting Mould.
  • Auto Other Parts Mould

    Auto Parts liyane Mould

    Car interior lan njaba trim cetakan nggawe OEM , Nyedhiyani baris lengkap cetakan plastik lan komponen ngecor kanggo mobil lan truk babagan sistem induksi udara, sistem manajemen cairan, sistem bahan bakar, njaba mobil lan sistem cetakan trim interior, kalebu panel instrumen, bumper, mobil cetakan lawang