Cetakan Peti Pertanian

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cetakan Peti Pertanian

Cetakan Peti Pertanian, Dijual Panas Wadah Bir Plastik Berkualitas Tinggi / Cetakan Injeksi Peti, profesional nggawe macem-macem ukuran cetakan wadah plastik.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

KELEBIHAN KITA:

1. Kita minangka pabrikan profesional, kita duwe pabrik dhewe, lan kita bisa menehi rega sing kompetitif.

2. Kita duwe insinyur sing berpengalaman, ngrancang profesional, kita bisa nyedhiyakake cetakan utawa bagean sing sampeyan butuhake.

3.We duwe wektu pangiriman cendhak, lan kita bakal ngirim cetakan utawa bagean kanggo sampeyan perlu ing wektu.

4. Kita dudu pabrik gedhe, nanging bos ngerti teknologi manufaktur cetakan kanthi apik, Dheweke duwe pengalaman luwih saka 18 taun kanggo kabeh jinis manufaktur cetakan.

5.Custom Plastic Injection Agricultrial Crate Mould, Kita minangka produsen cetakan luwih saka 24 taun lan tansah nawakake produk sing dipercaya lan layanan sing apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa layanan sampeyan nyedhiyakake?
    A: Kita nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo sampling lan produksi akeh. Kita uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim pitakon liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat.Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

    P: Kepiye carane njaluk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ sampeyan, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam.Ing RFQ sampeyan, mangga wenehi informasi lan data ing ngisor iki supaya kita bisa ngirim rega kompetitif adhedhasar syarat sampeyan.a) Gambar bagean 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) Informasi resin (Lembar Data)c) Persyaratan jumlah taunan kanggo bagean

    P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto bagean plastik utawa foto kanthi ukuran lan bisa menehi solusi teknis.Kita bakal nggawe.

    Q: Apa kita bisa njaluk sawetara conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge miwiti produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan jaban rangkah, kepiye carane bisa entuk informasi babagan kemajuan pesenan?
    A: Saben minggu kita ngirim laporan kemajuan produksi saben minggu kanthi gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa leadtime sampeyan?
    A: leadtime standar kita kanggo produksi jamur yaiku minggu 4. Kanggo bagean plastik yaiku 15-20 dina gumantung saka jumlahe.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka simpenan pembayaran, imbangan 50% bakal dibayar sadurunge dikirim.Kanggo jumlah cilik, kita nampa Paypal, komisi Paypal bakal ditambahake ing pesenan.Kanggo jumlah gedhe, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye carane bisa njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita nindakake inspeksi materi lan bagean.Sajrone produksi bagean, kita nindakake 100% inspeksi kualitas lengkap
    sadurunge kemasan lan nolak saben bagean sing ora miturut standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien kita.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita