Cetakan Peti Agrikultrial

Halo, ayo konsultasi produk!

Cetakan Peti Agrikultrial

Cetakan Peti Agrikultrial, Plastik Wadah Plastik Wadah Dhuwur / Cetakan Injeksi Peti, profesional nggawe macem-macem ukuran wadhah plastik. Kanggo njaga cetakan injeksi tekanan dhuwur kanthi cetakan dawa, kita nggunakake 2738 baja.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

KAEDAHAN KAMI:

1.Kami minangka produsen profesional, kita duwe pabrik dhewe, lan kita bisa menehi rega sing kompetitif.

2. Kita duwe insinyur sing pengalaman, ngrancang profesional, kita bisa menehi cetakan utawa bagean sing sampeyan butuhake.

3. Kita duwe wektu pangiriman sing cekak, lan kita bakal nyithak cetakan utawa bagean sing sampeyan butuhake tepat waktu.

4. Kita dudu pabrik gedhe, nanging bos ngerti teknologi pembuatan cetakan kanthi apik, dheweke duwe pengalaman luwih saka 18 taun kanggo kabeh jinis pembuatan cetakan.

5. Cetakan Plastik Agrikultrik Injeksi Plastik Kustom, Kami minangka produsen cetakan luwih saka 24 taun lan mesthi nawakake produk sing dipercaya lan layanan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Layanan apa sing sampeyan sediakake?
    A: We nggawe cetakan injeksi plastik lan ngasilake bagean injeksi plastik kanggo produksi sampling lan produksi massal. Uga nyedhiyakake layanan desain cetakan.

    P: Kepiye cara ngubungi sampeyan?
    A: Sampeyan bisa ngirim priksaan liwat email, WhatsApp, Skype utawa Wechat. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan?
    A: Sawise nampa RFQ, kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Ing RFQ, wenehake informasi lan data ing ngisor iki supaya bisa ngirim rega sing kompetitif adhedhasar sarat.a. Gambar 2D ing format PDF utawa JPG & gambar bagean 3D ing UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, Informasi resin (Datasheet) CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, utawa DXFb) c) Syarat kuantitas taunan kanggo bagean

    P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar bagean?
    A: Sampeyan bisa ngirim conto utawa foto bagean plastik kanthi dimensi lan bisa menehi solusi teknis. Kita bakal nggawe.

    P: Apa kita bisa njupuk conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi sadurunge wiwitan produksi massal.

    P: Amarga beda wektu karo China lan luar negeri, kepiye cara entuk informasi babagan proses pesenaku?
    A: Saben minggu, kita ngirim laporan kemajuan produksi minggon nganggo gambar lan video digital sing nuduhake kemajuan produksi.

    P: Apa sing dadi pimpinan sampeyan?
    A: Waktu produksi standar kanggo produksi jamur yaiku 4 minggu. Kanggo bagean plastik 15-20 dina gumantung karo jumlah.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: 50% minangka setoran pembayaran, saldo 50% bakal dibayar sadurunge dikirim. Kanggo jumlah sithik, kita nampa Paypal, Komisi Paypal bakal ditambahake ing urutan kasebut. Kanggo jumlah akeh, T / T luwih disenengi

    P: Kepiye cara njamin kualitas kita?
    A: Sajrone nggawe cetakan, kita mriksa bahan lan bagean. Sajrone produksi bagean, kita nindakake inspeksi kualitas lengkap 100%
    sadurunge dikemas lan nolak kabeh bagean sing ora sesuai karo standar kualitas utawa kualitas sing disetujoni dening klien.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita